7 Temmuz 2009 Salı

Yaşlanma ve Diyet

Yaşlanma süreci fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xaccgecikmeler “sihirli mermi” için çalışıyoruz görünüyor. En herhangi bir ürün üzerinde antiaging etiket koy ve raflara kapalı uçuyor.

Ama bıçak altına Burnun bir madde olabilir hemen duymadan en iyi çalışıyoruz. Bazı uzmanlar bir cevap incelikle bakkal deposu meyve, sebze, yeşil ve diğer sağlıklı gıdalar bu antioksidanlar ve yaş-bileşikleri deterring diğer zengin bir ana bulunabilir yaşlanma için söylüyorlar.

Yaşlanma Nedir?
Elbette, yaşlanma fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc işaretler kırışıklık da hafıza kaybı, ve osteoporoz gibi kronik hastalıklar için artan bir riski, beyin fonksiyonu azalmıştır ve kanser dahil. Sağlıklı uzun, sağlıklı bir hayat yaşamak olarak tanımlanabilir. Ve çok ağlıklı bir diyet ve yaş önlenmesi ile ilgili veya kronik hastalıklar arasındaki bağlantıyı belgelenen var.

, Düzenli fiziksel aktivite, yeterli içeren sağlıklı bir yaşam tarzı onaylanması tütün önleme ve diyet sağlıklı yiyecek ve içecekler ve karşı en iyi savunma olabilir dolu.

“Diyet seçenekleri yaşlanma ve başlangıç gecikme için ilgili hastalıklar ve çabuk, daha yararına başlattığınızda,” Susan Moores, RD, Amerikan Dietetic Association bir sözcü söyledi.

Antioksidanlar ve enflamasyonu
Bazı yiyecek ve phytonutrients adlandırılan, bazı uzun anahtarı kilidin açılması yeteneğine sahip olduğuna güçlü maddeler içerir. Antioksidan olan üyeleri, “serbest radikaller” silip süpürmek – oksijen molekülleri bu hastalıkların bir olarak kalp hastalığı, kanser, osteoporoz gibi ve Alzheimer hastalığı bir rol olduğunu Phytonutrients.

Olarak yaş, duyarlı olmaya oksidatif stres (bir vadeli etkileri olduğu vücudun temel olarak) çok fazla serbest radikal ve hücresel düzeyde iltihabı. Kuramı bu antioksidanlar ve diğer yaş-bileşikleri hücreleri serbest radikallerin gelen hasarı önlemek ve yaşlanma etkilerini en aza indirmek yardım defying.

Antioksidanlar ötesinde, başka bileşikleri yaşlanma etkileyebilir. Bunlar, düzeyde inflamasyon üzerindeki etkisini sınıflandırılmış olabilir, uzmanlar söylüyorlar.

“Tüm gıdaların üç kategori: haline yanlısı, tarafsız, enflamatuar ve anti-enflamatuar,” diyor uygun dermatolog ve en çok satan yazar, Nicholas Perricone, MD.

Perricone bu anti-besin seviyede yaşlanma yavaş yardımcı olabilir diyor enflamatuar ve antioksidanlar açısından zengin.

“Yaş-değişiklikleri alan gıdalar bileşikler içeren çok çeşitli, zengin olan içecek ile geri olabilir ilgili ve anti-böyle soğuk olarak su balık ve zenginmeyve ve sebzeler, inflamatuvar” diyor.

On the other hand, yiyecek yanlısı olarak sınıflandırılan enflamatuar yaşlanma hızlandırmak için, Perricone söyledi.

“Eğer doymuş büyük miktarda yiyecek asitleri, şekerler ve nişastalı, insülin seviyeleri artış ve tetikleyici bir anti-enflamatuar ve yaşlanma sürecini hızlandırmak Trans,” Perricone söyledi.

Bu çok sağlıklı beslenme gibi faydaları, Perricone bu diyeti kesinlikle bu yaşlanma sürecini etkileyen değil tek notları.

“Stres, hormonlar, ultraviyole ışık ve zayıflayan sistemi de yaşlanma için” diyor katkıda.

Yine de, akıllı yaşam seçenekleri Denetim Ne, yapma ve hastalığı önlemeye yardımcı olmak ve yaşlanma geciktirir yapabileceğiniz en iyi biridir.


Yiyecek Sağlıklı Yaşlanma için

“Biz antioksidan ve anti-enflamatuar gıdalar ve faaliyetleri hakkında bilgi, ancak orada çok daha fazla serbest radikaller sağlık tanıtmak ve hastalığı önlemek saldıran ötesine gidiyor olabilir şüpheli,” Moores söyledi.

Moores ve bu yiyecek ve içecekler iyi bir sağlık için beslenme planı içine eklemeyi öneriyor yaşlanma işaretleri azaltmak için:

Araştırmak. Amerikan Kalp Derneği yönergeleri takip edin ve haftada iki kez yemek, bu son zengin özellikle yağ çeşit-3 yağ asitleri. Bu güçlü bir anti-sağlık yardımları bir çok sunar enflamatuar gıda olduğunu.
Meyve vantioksidan oranının powerhouses uygulanır. Amaç renkli üretmek çeşitli için. Maksimum fayda için günde en az 5 porsiyon keyfini yaşayın.
Tam tahıl ve kolesterol düzeyleri yardım için çözünür lif sağlamak da phytonutrient içeriğini herhangi bir meyve veya sebze eşit olması gerekmektedir. En az 3 günlük porsiyon için çalışıyoruz.
Baklagiller, besleyici meyve ve sebze ve çok az kalori ile benzer dolu kahraman tanınmamış bulunmaktadır. 4 kere bir hafta için diyet 3 bunları ekleyin.
Yoğurt, süt gıdalar probiyotikler yardımcı olan Bağırsaklar sağlıklı bakteri ekleyin. Moores biri 3 porsiyon süt her gün olarak etkin kültürleri bir yoğurt yeme önerir.
Somunlar B vitaminleri için iyi bir kaynağıdır. Deli en sağlıklı yağlar, deri yapısını korurken ve esnek tutmaya yardımcı olan elastin ve kollajen yarar. Küçük bölümleri gibi deli kalori de yüksek önerilir.
Su cilt, kaslar, dolaşım ve hidrasyon için, tüm organları esastır. Diğer sıvı ve sulu gıdaların yanı sıra, saf suyun 3-4 gözlük keyfini yaşayın.
Ayrıca, Perricone bu 10 “süper gıdalar”, kendi karşıtı nedeniyle-enflamatuar aktivite: seçilen öneriyor

Acai meyve (sağlık mağazalar bulunur)

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc
Allium sebzeler: sarımsak, soğan, leeks, scallions, chives ve shallots
Arpa
Wheatgrass gibi yeşil gıdalar,
Buckwheat gerek tohum ve taneler
Fasulye ve mercimek
Sıcak biber
Somunlar ve tohumlar
Lahanasi
Yoğurt ve kefir
Başka ne yapabilirim?
Gıda ve içecekler kimden Micronutrients sağlık zenginlik sunuyor. Ama bu, bazı daha iyi kremler gibi topikal uygulamalar olarak cildin korunması gelir.

Yeşil çay “İçme 6-10 küçük bardak günlük sağlık ekler-catechins â teşvik? | Ama içki ne kadar yeşil çay, kan düzeyini yeterli asla veya cilt değişiklikleri ters,” araştırmacı Stephen Hsu diyor Dr. Araştırma avantajları zaman yeşil çay polifenolleri doğrudan deri uygulandığını antiaging ve bulunamadı “ultraviyole ışık emici ve serbest radikalleri ortadan kaldırarak cildin korumalı.”

Başka ne yapabilirim? devamı …
Sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı sağlık geliştirmek Mayıs ve genç ama duygu sanmıyoruz tutmak için kırışıklıkları yok. Deri yaşlanmaüzerinde diyet The impact of overrated ise, Atlanta tabanlı dermatolog, Kenneth Ellner, MD söyledi.

“Cilt öncelikle genetik ve güneşe ile ilgili bir yaşlanma,” diyor. “Eğer yaş incelikle, güneş, güneş kullanımı ve sigara içmeyin uzak durmak, sağlıklı bir diyet yemek ve su içmek çok istiyorum.”

Yaşlanma, uzmanlar, bu da düzenli egzersiz içeren sağlıklı bir yaşam tarzı, güneş giyiyor, düzenli uyku, tütün önleme ve bcevabı kabul önlemek için en iyi yapmak için.

“Zaten sağlıklı alışkanlıklar içinde, ilgin başka bir adım ve iyi çalışın almak sizin diyet için diyet yeni gıdalar ekleyerek ekledi selde etmek için akort” Elisa Zied, RD, Peki ne yiyebilir yazarı danışmanlık .

Antiaging Tarifler
WebMD Kilo Kaybı Kliniği “Tarif Doktor” Elaine Magee bu tarifleri özellikleri antiaging ile gıdalar kullanarak geliştirmiştir vardır.

Somon pekan Patties
WebMD Kilo Kaybı Kliniği üyeler: Dergi olarak 1 1 TSP petrol ile “” yağlı balık hizmet + 1 “düşük yağlı kraker” veya “ekmek 1 dilim hizmet.”

14,75-ons edebilirsiniz somon (veya 1 1 / 2 bardak pişmiş somon parçaları, sıkıca paketlenmiş)
1 çay kaşığı zeytin ve kanola yağı
1 orta boy soğan, kıyılmış
2 / 3 fincan kırıcının kırıkları (Bu yapmak istediğiniz ne kraker – belki buğday kraker, hatta biberiye sarımsak kraker eklemek – küçük bir mutfak robotu ve darbe için iyi kırıkları formu kadar)
Eğer 1 büyük yumurta (daha yüksek Omega-3 farklı), dövme
2 tablespoons yumurta yerine
3 tablespoons kıyılmış taze maydanoz (veya 1 1 / 2 çorba kaşığı maydanoz flakes)
1 çay kaşığı kara hardal
1 / 4 fincan (tost ısıtma ile nonstick olarak hafifçe kahverengi oluncaya kadar orta ısı üzerinde tava pekan parça kızarmak – 2 dakika)
2 çay kaşığı zeytin veya kanola yağı

Drenaj somon, kemik ya da deri bir parça dışarı toplama ve bırakılırsa yorgunluktan. Büyük bir karıştırma kâsesi için somon flakes ekleyin.
Küçük bir nonstick tava için 1 çay kaşığı yağ ekleyin ve orta-yüksek ısı üzerinde ısı. Genellikle dönüm, altın ve ihale kadar soğan ve yemek ekleyin.
Bir somon için çanak karıştırma olarak soğan ekleyin, birlikte kırıcının kırıkları (1 / 3 fincan), yumurta yerine, maydanoz ve hardal ve düşük hızla bütünleştirebilir yendi yumurta yemiş yarısı ile. Ve pekan adet ekleyin kısa bir süre düşük hızla karışık inç kadar dövmek
6 patties (yaklaşık olarak karışım Shape kalınlığında) 1/2-inch. Hafifçe kat geri kalan kırıcının kırıkları içine her julfab ve Basın her iki tarafta.
Orta ısı üzerinde büyük, nonstick tava ısı başlayın. Yağ 2 çay kaşığı ekleyin ve eşit saman yayıldı. Cook ve patties kadar güzel her iki tarafta da usanmış.

Verim: 3 porsiyon (2 patties her)
Hizmet başına: 369 kalori, 26 gr protein, 25 gr karbonhidrat, 18 gr yağ (2.5 gr, 9.5 gr karbonhidrat, yağ monounsaturated doymuş yağ 5,7 gr yağ) polyunsaturated, 120 mg kolesterol, 2,5 gr lif, 274 mg sodyum. Yağlar Kalori: 44%.

Sedir Baked Salmon su teresi Yoğurt Sos ile
WebMD Kilo Kaybı Kliniği üyeler: Dergi olarak 1 yağlı balık olmadan hizmet yağ ekledi.

Bu tarif aşçı Judson Simpson, Kanada Avam Kamarası için Executive Chef esinlenilmiştir.

1 1 / 2 kilo somon fillets, boneless ve derisiz
2 sedir zona hastalığı – ham
Kanola yemek sprey
1 demet su teresi, seçilmiş ve kalaylı
1 yeşil soğan, kıyılmış
1 / 2 fincan hafif vanilya yoğurt
1 yemek kaşığı taze dereotu, kıyılmış
2 tablespoons hafif ekşi krema
2 tablespoons yağ ücretsiz yarı yarıya (veya az yağlı süt)
½ çay kaşığı Worcestershire sosu
1 / 2 çay kaşığı Dijon hardal
1 / 2 çay kaşığı karabiber
1 / 2 çay kaşığı tuz

Suda 2 saat sedir zona hastalığı imkanı. Kuru kısaca, kanola pişirme spreyi ile muayenehane ve sonra ceket ve pişirme tarafı.
425 adresindeki sedir zona hastalığı ve fırında yerleştirin somon fillets-10/15 dakika derece, bu somon ve kalınlığına inç (yaklaşık 10-12 dakika thickest sonunda bağlı olarak).
Bu arada, su teresi kalaylı kes ve bir 8-fincan ölçmek veya orta eklemek yanı sıra yeşil soğan, yoğurt, dereotu, ekşi krema, yarı yarıya veya süt, Worcestershire sosu, Dijon hardal, karabiber ve kase boyutlu tuz.
Ve su teresi yoğurt sosu ve sağlıklı bir parça her somon fileto kulluk.
Verim: 4 porsiyon
Hizmet başına: 280 kalori, 37 gr protein, 4 gr, 12 gr karbonhidrat, 2,5 gr doymuş yağ, 98 mg kolesterol, .2 gr lif, 269 mg sodyum yağ karbonhidrat. Yağlar Kalori: 40%.

Eğlence Güz Snack Mix

WebMD Kilo Kaybı Kliniği Üyeler: Dergi olarak 1 bölümünü orta tatlı VEYA 2 tablespoons deli.

Bu meyve ve kabuklu yemiş karışımı olan kabak baharat ve kurutulmuş Cranberries ile sonbaharda bir lezzet sunuyor.

1 bardak kuru kayısı diced
1 / 2 fincan kiraz veya Cranberries kurutulmuş
1 / 2 fincan veya unsalted hafifçe kavrulmuş badem veya ayçiçeği tohumu tuzlu
1 1 / 2 fincan veya unsalted hafif tuzlu kavrulmuş fıstık
1 / 2 çay kasigi kabak böreği baharat
1 / 3 bardak beyaz çikolata fiş (isteğe bağlı)

Bir galon tüm malzemelerin Eklentisi plastik torba ve mühür boyutlu.
Çevresindeki çantası turayı iyi tüm malzemelerin karıştırmakta.
Verim: 3 Makes 1 / 2 bardak ya da 10 porsiyon (1 / 3 fincan her) veya 4 bardak eğer beyaz çikolata fiş ekleme
(1 / 3 fincan her): 208 kalori, 7 gr protein, 19 gr karbonhidrat, 14,5 gr yağ karbonhidrat (1.9 gr karbonhidrat, 0 mg kolesterol, 3 gr lif, 2 mg sodyum doymuş yağ hizmet Başına. Yağlar Kalori: 56%.
NOT: Eğer beyaz çikolata fiş eklerseniz, her bir hizmet için doymuş yağ 30 kalori, 2 gram yağ ve 1 gram ekleyecek.

Mandalina Kımıldama

WebMD Kilo Kaybı Kliniği üyeler: Dergi küçük bir hizmet olarak 1 / 2 bardak az yağlı yoğurt meyve veya dondurulmuş ile şekerli + 1 bölümünü taze meyve.

Bu, “” yoğurt gizlemek için bir yol arıyoruz denemek için harika bir reçete olduğunu. Orada yoğurt bu meyveli dondurma olarak biliyorum yoktur.

1 fincan mandalina ve portakal parça veya kavanoz, drene kimden (mandalina portakal de) kullanılabilir
6.-8. Ounces portakal ilişkili yoğurt (açık veya normal kullanılabilir)
1 / 3 bardak portakal veya mandalina suyu (mümkün olduğu kadar taze)
1 fincan ezilmiş buz

Bir plastik torba veya konteyner yerleştirin mandalina ve portakal parça için dondurmak için en az bir saat.
Blender veya mutfak robotu için yoğurt ve portakal suyu ile birlikte donmuş mandalina ve portakal parça ekleyin. Pürüzsüz kadar Blend. Ezilmiş buz ve harman bir fincan kadar pürüzsüz ekleyin.
Veya iki küçük gözlükler ve hizmet uzun bir cam içine dökün.
Verim: 1 yüksek cam veya iki küçük smoothies
Küçük hizmet: Başına 148 kalori, 4.5 gr protein, 31 gr karbonhidrat, 1,2 g, ,6 gr doymuş yağ, 3.5 mg kolesterol, 2 gr lif, 51 mg sodyum yağ karbonhidrat. Yağlar Kalori: 7%.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder