4 Temmuz 2009 Cumartesi

Haremde fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc

Dedik ya bunu Osmanlı sarayında kullanıyorlarmış. Kim kullanacak şimdi bunu; Padişah mı? Sadrazam mı? Şehzadeler mi? Şeyhülislam mı? Kazasker mi? Mümkün değil. Yoksa iç oğlanları mı?

Tabi ki bunu haremdeki hatunlar kullanacak. Cariyeler, ikballer, kadın efendiler, padişah anaları. Yanlız bu padişah analarının kullanabilebilme ihtimalinden biraz şüpheliyim. O konuya girelim bi sonra geri döneriz normal fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc konusunda.

Diyelim ki padişahın anasını karınca yumurtası yağını tüy çıkan yerlerine sürdü. Tüyler gitti. Ama bunu kime gösterecek. Şöyle ki padişahın anası olduğuna göre oğlu padişah (cümleye bak) Oğlunun padişah olabilmesi için babasının rahmetli olması lazım. Dolayısıyla da bizim sultan anasının kocası yok.

Eeeee. N’apsın şimdi bu teyzem bu karınca yumurtası yağını. Kaymak gibi olsa kaç yazar. Kimseye gösteremeyip, yalatamadıktan sonra. (Konuyu burda keselim yoksa konu çığrından çıkacak.)

Birde oğlu padişah olduğuna göre teyzemin zaten yaşının kemale ermiş olması lazım. Kim bakar ona fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc karınca yumurtası yağı sürmüş mü? İstenmeyen tüyleri var mı diye?

Ha oğlun 40 yşında tahta geçtiyse sorun yok. Sen zaten 60 yaşındasın. Uğraşmazsın bile karınca ile.

Şu ihtimalde söz konusu ama diyelim ki oğlun 8 yaşında padişah oldu. Seninde ilk çocuğun. Doğumu 18 yaşında yaptın. Demek ki 26 yaşında dul kaldın. Oy anama oy. İş kötü. Yangın olur yangın.

Sonra ne olacağını öğrenmek için diğer yazıyı bekleyeceksin. Öptüm sizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder