28 Temmuz 2009 Salı

Ne diyet ama

sabah

tereyağında pişirilmiş 4 adet yumurtalı omlet bir güzel mideye indirilir.. pardon pardon.. önce dolaba bakılıp bir önceki fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc akşamdan kalmış musakka, imam bayıldı vb . gibi bir yemek var mı diye bakılır ve önce onlar mideye indirilir.. sonra az önce bahsi geçen omlet, 250 gram ton balığı, sigara paketi büyüklüğünde beyaz peynir, seviliyorsa yarım kilo kaşar ( ekmeksiz) ve/ veya 490 gram fıstıklı salam yenilir.. 2 bardak şalgam ve bir türk kahvesi içilir.. burada dikkat edilecek olan salt -bakkal- beyaz ekmeğinden yememek.. sınırsız kepek ekmeği ya da kızartılmış ekmek yiyebilirisiniz .. fark etmez çünkü ikisinin kalori değeri aynıdır!

bu kahvaltıdan sonra aldığınız kaloriye eşdeğer miktarda yağ yakmak için hemen sauna eşofmanlarını giyip 40 kilometre kadar koşun.. dönüp bahçede ip atlayın..palyaço kıyafeti giyip bir kreşe gidin.. orada hande yener şarkısı eşliğinde çocukların sizi hırpalamasına izin verin..

öğlen

öğle yemeğinde 2.5 porsiyon büryan kebabı + kfc den bir kova kanat + her bir bardağında 10 çay kaşığı şeker olan koladan 2-3 litre götürün. beyaz et tercih edin.. edin ama almayın sadece tercih edin.. eu standartlarında kokereççi arayın sonra üsküdar sahildeki büfeden 7- 8 tane sosisli sandiviç yiyin...

çıkın sokağa.. 20 -30 kilometre bisiklete binin.. gördüğünüz ilk su birikintisinde biraz kulaç atın.. bakın ankaralılar için bu bir süs çeşmesi olabilir.. o yüzden yüzün demiyorum. kulaç atın.. aynı şey.

akşam

akşam yemeğinde 2 tepsi su böreği ve 4 adana dürümle, 3 kova sütlaç, 2 waffle ve yeşil salata yiyin.. tatlı olarak sadece bir porsiyon daha börek alabilirsiniz… .

aptal aptal kanalları dolaşarak sanki en büyük sorunumuz oymuşçasına ya da televizyonda bilgiç bilgiç diyet ahkamı kesmenin bir faydası olurmuşçasına konuşan diyetisyenlerden bıktık artık.. şişman insanların hevesleriyle oynayıp bir anda meşhur olmak, sürekli ekranda durmak ne kadar etik tartışılır.. yok kereviz diyetiydi..mucize lahana diyetiydi.. yok ben günde 4 kilo, bilemedin su içinde 2 kilo verdiririm demeçleri..
yeter be.. gidin tükanınızda oturun.. daha ciddi insanları çıksın ekranlara.. toplumsal sorunumuz sadece kilo ekseninde mi?? her haber bülteninde daima bir köşeniz olmak zorunda mı?? yeter..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder