16 Haziran 2009 Salı

Lida Meizi Zayıflama Çayı ile Diyet Yapma



Lida meizi zayıflama çayı ile diyet yapılır mı? Bunu öğrenmek için önce diyet kelimesini açmak ve açıklamak gerekiyor. Buyrun diyet nedir; bilerek yani istem dışı olmadan zayıflamak için rejim yada bir beslenme programına dahil olma olayıdır. Şimdi karar sizin sizce lida meizi zayıflama çayı ile diyet yapılır mı yapılmaz mı?

Bu diyet işini bir program dahilinde yaparsak ve bunu lida meizi zayıflama çayı ile destekler isek zayıflama konusunda gerçekten büyük adımlar atmış oluruz. Lafı fazla uzatmadan bu lida çayının içeriğinden bahsedelim istereniz biraz.

Lida meizi camellia sinensis bitkisinin kurutulmuş yapraklarından oluşuyor. Bizim bildiğimiz siyah çayla hemen hemen aynı bitki. Bu bitkinin Çin deki kullanımı 5000 yıl öncesine kadar gidiyor.Bir kafein kaynağı sayılabilir. Bu maddeler sayesinde, merkezi sinir sistemini uyarıcıdır,yumuşak kasları gevşeticidir ki bu sayede nefes açıcı etki yapar, kalbi uyarır, böbrekleri uyararak di üretik etki yapar . Metabolizmayı hızlandırıcı etkisi vardır.
Tuckahoe Tuckahoe (Peltandra virginica): bitkisi Bu bitki ise çok eski zamanlarda iştah kesici olarak kullanılmış bir bitkidir. Avrupada askerler uzak yerlere savaşa giderken yada avcıların uzun sürecek avlarında yapraklarını yiyerek açlıklarını bastırdıkları söyleniyor.
Bir lida konusunun daha sonuna gelmiş bulunuyoruz sayın "fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc" yarışmacıları, bir sonraki yazımızda görüşmek üzere sağlıcakla kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder