16 Haziran 2009 Salı

Diyet ve zayıflamaya bitkisel çayı nasıl hazırlanır ve demlenir?

Zayıflama çayı nasıl hazırlayacağız? Bitkisel çay nasıl demleyeceğiz? Zayıflama bitkisel çayların doğru demlenmesi çok önemlidir. Eğer bir hazır poşet bile alıyorsanız, onuda doğru demleyin.

Bitkisel çay için kullanılar kaynak suyun derecesi 80 geçmemesi gerekir. 80den fazla olursa bitkisel çaydaki faydalı vitaminler vemineraller yok olur. Bunu unutmayın.
Çoğu çaylar 20 dakika demlenir. Çünkü çoğu zaman bitkinin yaprakları siyah çaydan dahakalın olur. Örnek- funda çayı.

Bitkisel çayı demlerken bardak olsada üstü kapatın. Küçük bir tabak ile, ve dahada iyi üstüne temiz bir havlu ile.

Zayıflama bitkisel çaylar kesinikle ve kesinikle şekersiz içilir!

Sağlıklı zayıflama nın en doğru yolu- bitkisel zayıflamadır, umarım size bu site zayıflamada çok yardımcı olur!

Bir bitki çayı kendiniz hazırlamak istiyorsanız, yani doğada toplayıp, kurutmak bunu yapabilirsiniz. Ama bitki toplarken çok dikkat etmelisiniz. Şehir içi bitki toplanmaz. Yol üzerinde bitki toplanmaz. Yol üzerinde ve şehir içi bitkiler zararlı maddelerle doludur. En iyisi şehrin içinden çıkmak, köyde, temiz hava, araba olmayan bir yer bulun. Bitkileri toplarken sadece genç ve orta büyüklüğünde bitkileri toplayın. Yaşlı ve çok büyük bitki koparmayın.

Zayıflama çayı hazırlarken, bitkinin her yerini kullanabilirsiniz. Yani yaprak, yeşil tarafı ve çiçekleri. Örnek, papatya çayın çiçekleri aslında kullanılmaz derler, ama herkes kullanıyor, yani onun bir zararı yoktur. Belki faydada yoktur, ondan diyorlar. Rezene kendiniz toplamayın, en iyisi hazır satın alın "fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc" demedi demeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder