30 Temmuz 2009 Perşembe

Turquise Hotel aNILARI

Ne tatildi beya.

Uzun uzadıya anlatmayacağım. Herşey süperdi.

Bu akşam geri döndüm ve hemen google da anahtar kelimemiz olan "fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc" yi aradım. Ama gene ilk altı sayfada yokuz. Sonunda beklenen süzgeçe yakalndik galiba.

Hadi hyırlısı

28 Temmuz 2009 Salı

Ne diyet ama

sabah

tereyağında pişirilmiş 4 adet yumurtalı omlet bir güzel mideye indirilir.. pardon pardon.. önce dolaba bakılıp bir önceki fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc akşamdan kalmış musakka, imam bayıldı vb . gibi bir yemek var mı diye bakılır ve önce onlar mideye indirilir.. sonra az önce bahsi geçen omlet, 250 gram ton balığı, sigara paketi büyüklüğünde beyaz peynir, seviliyorsa yarım kilo kaşar ( ekmeksiz) ve/ veya 490 gram fıstıklı salam yenilir.. 2 bardak şalgam ve bir türk kahvesi içilir.. burada dikkat edilecek olan salt -bakkal- beyaz ekmeğinden yememek.. sınırsız kepek ekmeği ya da kızartılmış ekmek yiyebilirisiniz .. fark etmez çünkü ikisinin kalori değeri aynıdır!

bu kahvaltıdan sonra aldığınız kaloriye eşdeğer miktarda yağ yakmak için hemen sauna eşofmanlarını giyip 40 kilometre kadar koşun.. dönüp bahçede ip atlayın..palyaço kıyafeti giyip bir kreşe gidin.. orada hande yener şarkısı eşliğinde çocukların sizi hırpalamasına izin verin..

öğlen

öğle yemeğinde 2.5 porsiyon büryan kebabı + kfc den bir kova kanat + her bir bardağında 10 çay kaşığı şeker olan koladan 2-3 litre götürün. beyaz et tercih edin.. edin ama almayın sadece tercih edin.. eu standartlarında kokereççi arayın sonra üsküdar sahildeki büfeden 7- 8 tane sosisli sandiviç yiyin...

çıkın sokağa.. 20 -30 kilometre bisiklete binin.. gördüğünüz ilk su birikintisinde biraz kulaç atın.. bakın ankaralılar için bu bir süs çeşmesi olabilir.. o yüzden yüzün demiyorum. kulaç atın.. aynı şey.

akşam

akşam yemeğinde 2 tepsi su böreği ve 4 adana dürümle, 3 kova sütlaç, 2 waffle ve yeşil salata yiyin.. tatlı olarak sadece bir porsiyon daha börek alabilirsiniz… .

aptal aptal kanalları dolaşarak sanki en büyük sorunumuz oymuşçasına ya da televizyonda bilgiç bilgiç diyet ahkamı kesmenin bir faydası olurmuşçasına konuşan diyetisyenlerden bıktık artık.. şişman insanların hevesleriyle oynayıp bir anda meşhur olmak, sürekli ekranda durmak ne kadar etik tartışılır.. yok kereviz diyetiydi..mucize lahana diyetiydi.. yok ben günde 4 kilo, bilemedin su içinde 2 kilo verdiririm demeçleri..
yeter be.. gidin tükanınızda oturun.. daha ciddi insanları çıksın ekranlara.. toplumsal sorunumuz sadece kilo ekseninde mi?? her haber bülteninde daima bir köşeniz olmak zorunda mı?? yeter..

26 Temmuz 2009 Pazar

Diyet-ül Mucize

Lütfen ciddiye almayınız. Ama sabırla okuyunuz.

KAHVALTI
1 greyfurt suyu (şekersiz )
1 dilim ince ekmek
1 kibrit kutusu yağsız peynir
1\2 bardak yağsız süt (şekersiz)

ÖĞLE YEMEĞİ
1 orta boy haşlanmış patates
1 bardak haşlanmış ıspanak
1 fincan çay
1 adet ülker kremalı bisküvi

İKİNDİ
Ülker Kremalı Bisküitlerin geri kalan tümü, 3 simit (Sınırsız Domates, biber ve tam Yağlı Edirne Peyniri ile birlikte) (Simitçi geçmez ise Pastane simidi de olabilir. Pastaneye gitmeye üşenirseniz telefon ile sipariş verebilirsiniz. O da olmaz ise isteğe göre sınırsız Sucuklu veya Kaşarlı Tost ile değişim yapılabilinir. )

AKŞAM YEMEĞİ
1 Ekmek (350 gram)
1 Kızarmış Tavuk (400 gram tuzsuz)
1 Tabak patates tava
1 Tabak nohutlu pilav
1 Kayık tabak karışık salata (Yağsız, bol limonlu)
6 tane Zeytinyağlı Biber Dolması
2 litre cola/Pepsi
500 gram tereyağlı Cevizli Baklava ve/veya 3 tabak sütlaç

22:30 HABERLERI 1
En büyük boy paket patates cipsi, dolaptaki mevcut bütün kuruyemişler

YAT-GEBERLIK (Yatağa girip uyumadan az önce)
Tenceredeki geriye kalan bütün Zeytinyağlı Dolmalar (Buzdolabından direk olarak el ile yenilecek. Parmaklar ağızda iken, gözler ile Gelen varmı? diye zaman zaman kontrol edilecek. Görülme durumunda ve "Sen rejim yapmıyormuydun?" sorusuna "Yarın başlıyorum veya içim ezildi, birazıcık dolmadan ne olacak sanki…", hiç olmadı "Yediğimiz bir dolma, onda da gözün kalıyor!…" cevapları verilecek.)

BU DİYET İÇİN GEÇERLİ KURALLAR

Eğer bir şey yerseniz ve sizi kimse görmezse, yediğinizin kalorisi sayılmaz.
Diyet fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc cola veya diyet bir içecekle beraber baklava veya herhangi bir tatlı yerseniz, yediğiniz tatlıdan aldığınız kaloriler, diyet içecek tarafından geçersiz sayılır.
Başka birisiyle yemek yerken, ondan daha çok yemezseniz, yedikleriniz sayılmaz.
Tıbbi amaçlı alınan gıdalarda kalori mevcut değildir. Örnek sıcak sütlü kakao, yağlı tavuk suyuna tel şehriye çorbası, dondurma (yalnız bademcik ameliyatı olanlar için…)
Sinemada film veya televizyon seyrederken yenilen yiyecek (örnek meyva, kuruyemiş patates cipsi, çikolata, her tür içecek ve sandviç vs) eğlence aktivitesinin bütününü kapsadığından ve sadece yemekle alakalı olmadığından kalorileri sayılmaz.
Kırık bisküvi ve parçalanmış çikolata ,simit, poğaça vs. gibi gıdalarda kalori yoktur. Kırma, parçalama ve koparma işlemleri kalori kaybına sebepolur.
Bir şey hazırlarken kaşık çatal bıçak ve kepçeden yalanan gıdaların kalorisi sayılmaz. Örnek yaş pasta hazırlanırken bıçaktan yalanan krema ,ekmeğe yağ-bal sürülürken yalanan bal, köfte kızartırken çatala batılı kalıp yenilen köfte gibi.
Aynı renge sahip gıdalar, aynı kaloriye de sahiptirler.Örnek karnıbahar ile beyaz çikolata, haşlanmıs ıspanakla antep fıstığı ezmesi gibi.
Çikolata JOKER RENK sayılıp bütün gıdalar ile yer değiştirebilir.

24 Temmuz 2009 Cuma

Fener Gene Yaptı Yapacağını

Fener Gene Yaptı Yapacağını ve 2 Brezilyalı daha aldı. Brezilya takımları gibi olduk. Carlos, Wederson, Bilica, David. 2 de bunlar. Etti altı.

Tabi bütün bunların yanında Edu'nun gittiğini var sayıyorum. Adamarın 2 sş de fx15 kullanmış gibi. Fener'de bunlar 10 milyon lida vermiş. Ama 2'side karınca yumurtası yağı kullanmamış, kıllı kıllı adamlar. Yılan yağını nasıl yedireceğiz şimdi bu konuya bilmiyorum.

Neyse bu adamlar bizim için yam bir xacc bilinmeyenli denklem.

İnşallah takıma faydalı olurlar.

22 Temmuz 2009 Çarşamba

Tatil

Siz şu an bu mesajı okurken ben Ankara'da olacağım. (Allah nasip ederse.)

23'ün de de Ankara'dan hareket edip o akşam Denizli'ye varacağım. Ertesi günde ver elini Fethiye Turquize Hotel.

Bir hafta boyunca "fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc" kelimelerini anmayacağım bile.

O sebeple bu akşam siteningerekli ayarlarını yapmam gerekiyor.

Hadi bye.

Dünkü Durum

Dün akşam yarışma kelimesini google da aratttım ve 15. sırada karşınıza çıktım. Acayip üpheci bir durum.

Bu kadar usta var piyasada ve ben 15. sıradayım. Hem seviniyorum hem şaşırıyorum.

Sanki bana bu adamlar son 15 günde yükleneceklerde biz ayazda kalacağız gibi geli bana. Bakalım göreceğiz.

21 Temmuz 2009 Salı

Yarışmada Neler Oluyor?

Yarışmada Neler Oluyor?
Blog olarak katılmış bulunduğumuz fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc seo yarışmasında garip şeyler oluyor. İşte ilgili yazı

DEKAN´isimli üyeden Alıntı
DUYURU:
Yarışmada yer alan reklam link kodlarını değiştirdik, herkesin değişikliği gerçekleştirmesi önemle rica olunur.
Yarışma keyfe keder olarak bizim için sona ermiştir, ancak son gün ve saate kadar sizlerin rekabeti sürecek ve kazanana ödülü eksiksiz verilecektir.
Başarılar.

Bu ne demek oluyor anlamadım. Özellikle arada geçen "keyfe keder" cümlesini. Her halde ilgili şahıslar gerekli açıklamay yapacaktır.

Hadi iyi geceler.

Durumumuz

Aşağıd adını vereceğim yarışmada 3-5 gündür iyyi gidiyoduk ama bugün gene düşmüşüz.

Google a "fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc" yazdığımıda 18. sırada çıkıyorduk ama bugün 50lerde çıkmaya başladık. AMMA böyle dalgalanmalar normal.

Hakkımızda hayırlısı.

20 Temmuz 2009 Pazartesi

Karpuz Diyeti

Karpuz Diyeti

HEDEFLER:

Verilecek Kilo: Ayda 15 gr
Kalori: Ne bilim len

Bildiğiniz üzere karpuz sulu bir meyvedr.fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc Her ne kadar şekeri olsada yediğinde sanki mideni yıkar. Bunu yiyecen, yiyecen kilo verecen amma başka birşey yemek yok

2. gün
sabah: 1 dilim karpuz, kibrit çöğü kadar peynir

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc

öğle: 1 dilim karpuz (kabuğuyla beraber) Kabul ister oral, ister anal yoldan alınabilir.
akşam: Karpuz kabuğu salatası

1. gün
sabah: 1 dilim karpuz, kibrit çöğü kadar peynir
öğle: 1 dilim karpuz (kabuğuyla beraber) Kabul ister oral, ister anal yoldan alınabilir.
akşam: Karpuz kabuğu salatası

3. gün
sabah: 1 dilim karpuz, kibrit çöğü kadar peynir
öğle: 1 dilim karpuz (kabuğuyla beraber) Kabul ister oral, ister anal yoldan alınabilir.
akşam: Karpuz kabuğu salatası

KEPEK EKMEK DİYETİ

KEPEK EKMEK DİYETİ

Diyet Hedefi: 3 günde 1.5-2 kiloverme.
Günlük kalori: 900 Kcal

Lütfen ciddiye almayın bu bir geyiktir.

Bu rejim tek gıda rejimi "fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc" grubuna giren ve en fazla 3 gün süreyle XACC yapılabilecek bir diyettir. Yeniden başlamak için aradan 4 günlük bir süre geçmesi gerekir.

3 gün boyunca günde 10-12 dilim kızarmış ekmek yenilen bu diyette ekmeklere çok az tereyağı sürebilirsiniz. (Tek bıçak hareketi ile sürülebildiği kadar) fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc 10-12 dilim ekmek gün boyunca istendikçe de yenebilir ancak öğün düzenine uyulması daha doğru olur. Ancak aralarda da sayıyı aşmamak kaydıyla yiyebilirsiniz. Tek gıda rejimi olduğu için sağlık açısından sakıncalı bir diyet olup bir kereden fazla uygulanmaması kuvvetle önerilir.

Bu diyette istediğiniz kadar şekersiz çay veya kahve içebilirsiniz.

NE YİCEN

1. GÜN
Sabah : 2-3 dilim ekmek.
Öğle : 3-4 dilim ekmek.
Akşam : 3-4 dilim ekmek.

2. GÜN
Sabah : 2-3 dilim ekmek.
Öğle : 3-4 dilim ekmek.
Akşam : 3-4 dilim ekmek.

3. GÜN
Sabah : 2-3 dilim ekmek.
Öğle : 3-4 dilim ekmek.
Akşam : 3-4 dilim ekmek.


4. GÜN
Sabah : 2-3 dilim ekmek.
Öğle : 3-4 dilim ekmek.
Akşam : 3-4 dilim ekmek.

5.ÜN
Onuda sen tahmin et hıyar

19 Temmuz 2009 Pazar

Üzüm Diyeti

Üzüm Diyeti

Üzüm diyeti, mevsim değişimlerinde vücudun tüm ihtiyacını karşılayacak kadar dengeli ve pratik bir diyet. fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc Toksinlerden arınıp bol enerji depolayarak 3 günde 3 kilo verebilir, vücudunuzu değişen hava ve yaşam şartlarına hazırlayabilirsiniz.

1.Gün
Üzüm diyetini sıkı bir beslenme programı olarak algılayabilirsiniz. Ancak başladıktan sonra sandığınız kadar zahmetli olmadığını siz de fark edeceksiniz. Aşmanız gereken en zor engel, birinci gün. İkinci "fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc" ve üçüncü günlerin daha rahat geçeceğinden emin olabilirsiniz.

Uyanınca
1 bardak ılık su

Kahvaltı
1 bardak üzüm suyu + Sütlü yulaf ezmesi + 1 kaşık bal

Ara öğünler
1 bardak ılık su + 1 bardak üzüm suyu

Öğle ve akşam
1 bardak üzüm suyu + Sütlü yulaf ezmesi + 1 kaşık bal

Yatmadan önce
1 bardak ılık su + 1 bardak üzüm suyu

2. Gün
Kendinizi bugün biraz daha iyi hissedeceksiniz. Çünkü üç ana öğün de oldukça doyurucu. Şişkinlik hissetmemek için, uzun uzun çiğneyerek yemek yemenin tadını çıkarın. Sakın vazgeçmeyin, yolun yarısını aştınız bile, geriye sadece bir gün kaldı. Unutmayın ki sonunda kazanan siz olacaksınız.

Uyanınca
1 bardak ılık su

Kahvaltı
1 kase haşlanmış üzüm + Haşlanmış pirinç + 1 kase light yoğurt ve 1 kaşık bal

Ara öğünler
1 bardak ılık su

Öğle ve akşam
1 kase haşlanmış üzüm + Haşlanmış pirinç + 1 kase light yoğurt ve 1 kaşık bal

İkindi
1 bardak su

Yatmadan önce
1 bardak ılık su

3. Gün
Çetin sandığınız damak savaşınız nihayet bitiyor. İtiraf edin ki o kadar da güç değildi. Sonuçta kilolar eridi, vücudunuz temizlendi ve yeni bir mevsime toksinlerden arınmış olarak giriyorsunuz.

Puanlı Diyet

Yediklerini hesaplayarak puan diyeti yapanlar bir ay sonunda 7 kilo vermiş olacak!

Diyet yapmayı zevkli fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc hale getirmek sandığınız kadar zor değil.Bu diyette ne yiyeceğinize siz karar vereceksiniz.Ütelik yediklerinizi de puanlıyacaksınız.Tün dünyada başatıyla uygulana ve kolay kilo vermenin formülü olarak bilinen puan diyeti, fazla kilolarınıza veda etmenizi kolaylaştıracak.Dilediğiniz yiyecekleri listeden seçebilirsiniz.Ancak erkekseniz puanınız 55′i, kadınsanız 35′i geçmemeli.Örneğin;1 bardak süt(2puan),2ceviz(6puan), bir adette kuru kayası(2puan) yiyerek 10 puano harcamış oluyorsunuz.Unutmayın erkekseniz gün içinde yedikleriniz 55 puanı asla geçmeyecek!Puan diyetinde çay,kahve,soda ve su sınırsız olarak tüketilebilir.Ancak alkol almaktan şiddetle kaçmalısınız.Birde tatlıya el uzatmak yok,Yediğiniz et,balık ve tavuk gibi yiyeceklere de mayonez,sos yada ketçap koymayacaksınız.

Bunları Yapın!
*Sabah yataktan kalkar kalkmaz büyük bir bardak ılık su için.
*Güniçinde 2litre su için.
*Hergün 1saat yürüyüş yapın.
*Saat 21:00 dan sonra birşey yemeyin.
*Günde en az saatten çok uyumayın.
*Erken kalkmaya özen gösterinki metabolizmanız daha hızlı aktif çalışsın.
fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc

İşte Yiyeceklerin Puanları

domates çorbası = 1kase=5 puan
mercimek çorbası=1kase=10 puan
yayla çorbası=1kase=8 puan
sebze çorbası=1kase=4 puan
tarhana çorbası=1kase=5 puan
tavuksuyu çorba=1kase=2 puan
beyaz peynir=2 dilim=2 puan
dil peyniri=1dilim=1 puan
kaşar peyniri=1dilim=1 puan
yumurta=1adet= 1 puan
yoğurt=3kaşık=5puan
balık=1porsiyon ızgara=6 puan
haşlanmış et=1 puan
haşlanmış tavuk=1 puan
ekmeksiz köfte=4adet=2 puan
döner=1porisyon sossuz=2 puan
ızgara tavuk=1 puan
ton balığı=80gram=2 puan
süt=1bardak=2 puan
fasulye=4kaşık=8 puan
nahut=3kaşık=7 puan
bulgur=3kaşık=5 puan
ceviz=2adet=6 puan
fındık=1adet=4 puan
kuru kayısı=1adet=2 puan
kuru incir=1adet=3 puan
kuru erik=1adet=2puan
leblebi=1avuç=5 puan
badem=1avuç=6 puan
domates=1adet=6 puan
havuç=1adet=4 puan
kabak=1adet=4 puan
mantar=1avuç=7 puan
brokoli=1porsiyon=7 puan
patlıcan=1adet=4 puan
enginar=1adet=5 puan
kereviz=2kaşık=6 puan
ıspanak=3kaşık=5 puan
salatalık=1adet=1 puan
yeşilbiber=1adet=1 puan
marul=1ortaboy=5 puan
pırasa=3kaşık=4 puan
bamya=4kaşık=4 puan
lahana=2kaşık=2 puan
taze fasulye=3kaşık=4 puan
karnabahar=4kaşık=4 puan
maydanoz=1 puan
dereotu=1 puan
portakal=1adet=5 puan
greyfurt=1adet=4 puan
mandalina=1adet=6 puan
kivi=1adet=2puan
ayva=1adet=2 puan
nar=1adet=1 puan

Puanları yüksek olan yiyecekler

beyaz ekmek=3dilim=48 puan
siyah ekmek=2dilim=40 puan
makarna=4kaşık=40 puan
pirinç=5kaşık=40 puan
patates=1adet=23 puan
simit=1adet=25 puan
muz=1adet=18 puan
dolmalık biber=1adet=9 puan
elma=1adet=18 puan
armut=1adet=25 puan
pasta=1dilim=50 puan
börek=1dilim=45 puan
bal=2kaşık=12 puan
grisini=2adet=23 puan
pekmez=1kaşık=12 puan
reçel=1kaşık=16 puan

Uyarı:Programı uygulamadan doktorunuza yada uzman diyetisyene başvurunuz.

Kaynak:postagazetesi

Domatesli Diyet

Domatesli Diyet

Kalkar kalkmaz ( kalkan ne diye sorayın) 1 bardak suya 3 çorba kaşığı limon suyu ekleyip için

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc

Bir saat sonra 1 bardak lida domates suyu

Bir saat sonra 1 adet xacc haşlanmış patates

Bir saat sonra yarım bardak karınca domates suyu, 4 tane kiraz

Bir saat sonra 1 dilim karpuz yumurtası

Bir saat sonra 1 bardak asterix domates suyu

Bir saat sonra 1 tasjapon askeri sarmısaklı az tuzlu cacık

Bir saat sonra bir bardak domates suyu

Bir saat sonra bir bardak öss suya 4 çorba kaşığı limon suyu ekleyip için

Bir saat sonra bir haşlanmış patates

Bir saat sonra 18 adet kiraz (muhahaha kesinlikle 18 ha)

Bir saat sonra 1 küçük kase light yoğurt

Bir saat sonra 1 dilim karpuz ve 30 gr. tuzsuz beyaz peynir

Not: Her saat arasında gelişi güzel bir şekilde az yağlı herhangi bir zeytinyağlı sebze yemeği veya bol sirkeli salata yenebilir.

18 Temmuz 2009 Cumartesi

Diyetül Karbonhidrat

Diyetül Karbonhidrat

İnşallah bu yazıları ciddiye alan olmaz

Diyet Hedefi: Haftada 30-40 kilo.
Günlük veilecek kalori: 800 Kcal

Yiyerek kilo verebileceğiniz bu rejimi hoppala yarum yaz geeldi 14 gün boyunca uygulayabilirsiniz. Sabah öğünleri tüm diyet süresince aynı. Diyette önerilen et porsiyonları 200 gram saf ete eşdeğerdir. Tavuk, et ve balığı yağda kızartmayın. fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc Salata olarak domates, salatalık, havuç, marul, kıvırcık, soğan, şalgam, turp, yeşil biber ve her çeşit lahana yiyebilirsiniz.

En fazla 2 hafta uygulayın.

DİYETül GÜNLÜK MENÜ

1. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek fırında ekmeği, 30 gram LİDA kibrit kutusu kadar peynir, çay, kahve ya da neskafe.
Öğle : 1 taş fırın simit, 1 bardak susurluk ayranı,
Akşam : Tavuk+salata

2. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek XACC ekmeği, 30 gram kav kibrit kutusu peynir çay, kahve ya da neskafe.
Öğle : 1 simit, 1 bardak ayran
Akşam : 3 tane kabak (ya da dolma, domata, kırmızı biber), 1 kaşık yoğurt

3. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek aygaz tüpü ekmeği, 30 gram kibrit kutusu peynir, çay, kahve, neskafe
Öğle : 200 gram yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, sınırsız salatalık.
Akşam : 8 tane ızgara köfte, salata

4. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, KARINCA YUMURTASI 30 gram kibrit kutusu peynir, çay, kahve, neskafe
Öğle : 200 gram yoğurt, zort 1 dilim kepek ekmeği, sınırsız salatalık
Akşam : Kıymalı taze fasulye

5. GÜN

Sabah : 1 dilim daha ne yazam ya kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu peynir, çay, kahve, neskafe
Öğle : 200 gram FX15 haşlanmış patates, salata istendiği kadar
Akşam : 6 kuzu pirzola, salata

6. GÜN

Sabah : 1 dilim taşlık kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir çay, kahve, neskafe
Öğle : Menemen, çaban salata
Akşam : Balık veya bonfile, mevsim salata

7. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram çakmak kadar peynir, çay, kahve, neskafe 3 ü bir arada
Öğle : Peynirli tost, ayran
Akşam : Yoğurtlu makarna

Sibel Can'ın "Puanlı Diyet"i

İSTANBUL - - Ünlü sanatçı Sibel Can, son 3 ayda 7 kilo vererek hayranlarının karşısına yeni görüntüsüyle çıktı. Kanaltürk’te fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc yayınlanan ‘Laf Aramız’da programına katılan Can, 'puan' sistemiyle zayıflamanın sırlarını anlattı. Bugün gazetesinin haberine göre; Can, şunları söyledi: "Tipik bir Türk kadınıyım. Hiç kuru olmadım ben, zayıfken bile etli oldum. Zaman zaman kendimi kilo alarak ödüllendiririm. İlk defa 'Puan' sistemiyle zayıfladım. Mesela 1 dilim ekmek 1 puan, salata 0 puan, 6 suşi 1 puan, dondurma 1 puan, 1 parça çikolata 1 puan. Meyveler hep 0 puan, mesela sebzeli çorba 0 puan. Gün içinde 16 puanı geçmemek lazım.

GÜNDE 3 TOP DONDURMA

Mesela canım dondurma çekti. 3 top yerim. Alt tarafı 3 puan. Unutmayın tek hedef 16 puanı aşmamak. Ama ben 10 puanda kalmayı başarıyorum. Üç ayda 7 kilo kadar verdim. Şu anda 58 kiloyum ve daha fazla kilo vermek istemiyorum.

YÜRÜMEK ÇOK FAYDALI

Zayıflamak için ayrıca masaj yaptırıyorum. Tempolu yürüyüş yapmayı da çok seviyorum. Yürümek de çok faydalı inanın. İlk başladığımda diyetisyenimle haftada 1 kontrolüm vardı, şu anda ayda bir kontrolüm var. Yani iyi gidiyorum..."

ÜçLÜK Gün Bahar DiyetLERi

ÜçLÜK Gün Bahar DiyetLERi

Diyet Ereği: 3 günde 2 kilo.
Günlük alınacak kalori: 1300 Kcal

3 günden fazla salatalık, maydonoz uygulamamanız gereken bu diyet, kendini hadi uzun süre sıkmak istanbul istemeyenler için düşünülmüş. Hafta karpuz sonu gideceğiniz toplantıda pantolon hüp eteğinize sığmak gibi telefon bir hedefiniz varsa, hemen başlayın!

diyet'ül menü

tREE GÜN BOYUNCA
Sabah : Bir tabak yoğurt, endoplazmil retikulum 200 ml sütçü ya da 100 gr yağsız beyaz peynir veya 1 yumurta. 1 adet enginar meyve (meyve suyu olmamalı), şekersiz sıcak içecek.
Öğle : 150 gr et ya da 200 gr alabalık, 200 gr nasebze (yeşil salata, domates, havuç, salatalık, hindibaba, karnıbahar ya da sebze yemeği) 10 gr karınca yumurtası yağı ile beraber.
Akşam :(200 gr buğulama balık, 1 kutu ton balığı ya da 3-4 parça somon füme) 200 gr sebze (mantar, şalgam kökü, kereviz, yeşil ya da kırmızı biber, kabak, ıspanak)
fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc

17 Temmuz 2009 Cuma

Ne Olacak Bu Guiza

Milyonlarca dolar verdik adama yok piyasada. Sanki adam fx15 oldu. Emrah bakışlarına kurban olduğum ne yapıyor İspanya'da acaba. Valencia ya ya gitmeye çalışıyor ama bizden milyonlarca lida aldı. Şimdi o kadar lida alıp karınca yumurtası yağı gibi üste çıkmak olmaz. Adamın aklını alırlar.

Ha bu arada eski yengemizi de Ronaldo'ya veriyor diyorlar. Karı boşandığı gibi Guiza'nın xacc katı paraya Real Madrid'le anlaşan birini bulmuş, şimdi bafiletiyor kendini.

Ronaldo mu salak yoksa ablam lida konusunda uzman mı bilemem.

Öptüm fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc manyakları

16 Temmuz 2009 Perşembe

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc

8 gündür bloğa dönüp bakmıyorum bile sıralama da kim bilir kaçıncı sıraya düştük. Yarın unutmasamda okulda "fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc" kelimesini google da bir arasamda rezilliğimiz görsem.

Ama en azından bu işin basit birşey olmadığını öğrendik. Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara başarılar.

Cümle uzasın. Ivrır zıvır, haomur homu, şapır şupur, falan filan.

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc nizi yerim sizin.

8 Temmuz 2009 Çarşamba

Her kuşun eti yenmez diyeti

Haremde cariye olan tüm kadınlar fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc kullanıpta padişahın kucağına atlamak için fırsat kollarken bazıları ise padişahtan uzak durmak için çaba sarfediyordu. Buyrun okuyun hikayeyi:

Kızı anlatır padişahımızın: ?........... kumraldı, ela gözlü idi, 23 yaşında kadardı. Gayet de iyi tahsil görmüş, son derece zarifti. Daha saraya intisab ettiği (girdiği) günden itibaren babam kendisinden pek hoşlanmıştı. Artık, daima onu yanında gezdiriyor, kendisi ile uzun uzun, tatlı tatlı konuşuyordu. Lakin bütün bu "iltifatı şahaneye" rağmen elâ gözlü dünya güzeli, hükümdarın bazı arzularına "evet" demiyordu. Onun bu şiddetli mukavemeti babamın kendisine karşı alâkasını daha ziyade arttırıyordu. Bu hal böyle tam beş sene devam etti. Elâ gözlü güzelde hiç bir değişiklik yoktu..........?.

Bir bayram günü, çok fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc güzel görünen kız padişahın huzuruna girer tebrikini yapar. Hünkar "Hâlâ inadında devam mısın?" diye sorar. Genç kız gözlerini yere indirip susar. Bunun üzerine Hakan "Hem sen bugün ne kadar güzelsin!" der. Genç kızın bu iltifata cevabı şu olur: "Efendimiz!! Ömrüm oldukça size canımı feda etmeye daima hazır olacağım. Yanınızdan ayrılmam. Fakat bütün dünyayı bağışlasanız asla hareminiz olmam!.. Çünkü kocam olacak erkeğin yalnız ve yalnız bir karısı, yani tamamen bana ait olmasını isterim, aksi halde kimse ile evlenmem....."

Güzelden ümidini kesen Hükümdar ona bir konak alır, içini donatır. 45 Yasında gayet dindar bir kıranta (oturaklı, gösterişli, bakımlı, orta yaşlı) zatla evlendirir. Kocasının tek eşi olarak hayatını devam ettirir.

7 Temmuz 2009 Salı

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc haremdex

Hareme devam.

Düşünün şimid harem 600 e yakın cariye. Bizde ise fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc kelimesi.

600 cariye ve 1 padişah. Büyük bir çoğunluğunun hedefi "kadın efendi" olabişlmek. Bunun için ise akıllı ve iyi eğitimli olmak yetmez. Güzel ve bakımlı olmakta gerek. Önce padişahın ilgisini çekeceksin, karı-koca hayatı yaşayıp, çocuk sahibi olacaksın sonra çocuğun tahta geçecek ve haremin tek hakimi sen olacaksın.

O zamanlarda epilasyon aletleri falan yok. Varsa ağda vardır. Düşünsene 600 hatun ağda yapıyor. Harem şakırtıdan çınlar vallahi. Bunlarda düşünmüş taşınmış İrandan karınca yumurtası yağını getirtmiş ve olayı çözmüşler.

Artık gerisi cariyenin aklına ve cilve yeteneğine kalmış.

Görüşmek üzere.

Yaşlanma ve Diyet

Yaşlanma süreci fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xaccgecikmeler “sihirli mermi” için çalışıyoruz görünüyor. En herhangi bir ürün üzerinde antiaging etiket koy ve raflara kapalı uçuyor.

Ama bıçak altına Burnun bir madde olabilir hemen duymadan en iyi çalışıyoruz. Bazı uzmanlar bir cevap incelikle bakkal deposu meyve, sebze, yeşil ve diğer sağlıklı gıdalar bu antioksidanlar ve yaş-bileşikleri deterring diğer zengin bir ana bulunabilir yaşlanma için söylüyorlar.

Yaşlanma Nedir?
Elbette, yaşlanma fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc işaretler kırışıklık da hafıza kaybı, ve osteoporoz gibi kronik hastalıklar için artan bir riski, beyin fonksiyonu azalmıştır ve kanser dahil. Sağlıklı uzun, sağlıklı bir hayat yaşamak olarak tanımlanabilir. Ve çok ağlıklı bir diyet ve yaş önlenmesi ile ilgili veya kronik hastalıklar arasındaki bağlantıyı belgelenen var.

, Düzenli fiziksel aktivite, yeterli içeren sağlıklı bir yaşam tarzı onaylanması tütün önleme ve diyet sağlıklı yiyecek ve içecekler ve karşı en iyi savunma olabilir dolu.

“Diyet seçenekleri yaşlanma ve başlangıç gecikme için ilgili hastalıklar ve çabuk, daha yararına başlattığınızda,” Susan Moores, RD, Amerikan Dietetic Association bir sözcü söyledi.

Antioksidanlar ve enflamasyonu
Bazı yiyecek ve phytonutrients adlandırılan, bazı uzun anahtarı kilidin açılması yeteneğine sahip olduğuna güçlü maddeler içerir. Antioksidan olan üyeleri, “serbest radikaller” silip süpürmek – oksijen molekülleri bu hastalıkların bir olarak kalp hastalığı, kanser, osteoporoz gibi ve Alzheimer hastalığı bir rol olduğunu Phytonutrients.

Olarak yaş, duyarlı olmaya oksidatif stres (bir vadeli etkileri olduğu vücudun temel olarak) çok fazla serbest radikal ve hücresel düzeyde iltihabı. Kuramı bu antioksidanlar ve diğer yaş-bileşikleri hücreleri serbest radikallerin gelen hasarı önlemek ve yaşlanma etkilerini en aza indirmek yardım defying.

Antioksidanlar ötesinde, başka bileşikleri yaşlanma etkileyebilir. Bunlar, düzeyde inflamasyon üzerindeki etkisini sınıflandırılmış olabilir, uzmanlar söylüyorlar.

“Tüm gıdaların üç kategori: haline yanlısı, tarafsız, enflamatuar ve anti-enflamatuar,” diyor uygun dermatolog ve en çok satan yazar, Nicholas Perricone, MD.

Perricone bu anti-besin seviyede yaşlanma yavaş yardımcı olabilir diyor enflamatuar ve antioksidanlar açısından zengin.

“Yaş-değişiklikleri alan gıdalar bileşikler içeren çok çeşitli, zengin olan içecek ile geri olabilir ilgili ve anti-böyle soğuk olarak su balık ve zenginmeyve ve sebzeler, inflamatuvar” diyor.

On the other hand, yiyecek yanlısı olarak sınıflandırılan enflamatuar yaşlanma hızlandırmak için, Perricone söyledi.

“Eğer doymuş büyük miktarda yiyecek asitleri, şekerler ve nişastalı, insülin seviyeleri artış ve tetikleyici bir anti-enflamatuar ve yaşlanma sürecini hızlandırmak Trans,” Perricone söyledi.

Bu çok sağlıklı beslenme gibi faydaları, Perricone bu diyeti kesinlikle bu yaşlanma sürecini etkileyen değil tek notları.

“Stres, hormonlar, ultraviyole ışık ve zayıflayan sistemi de yaşlanma için” diyor katkıda.

Yine de, akıllı yaşam seçenekleri Denetim Ne, yapma ve hastalığı önlemeye yardımcı olmak ve yaşlanma geciktirir yapabileceğiniz en iyi biridir.


Yiyecek Sağlıklı Yaşlanma için

“Biz antioksidan ve anti-enflamatuar gıdalar ve faaliyetleri hakkında bilgi, ancak orada çok daha fazla serbest radikaller sağlık tanıtmak ve hastalığı önlemek saldıran ötesine gidiyor olabilir şüpheli,” Moores söyledi.

Moores ve bu yiyecek ve içecekler iyi bir sağlık için beslenme planı içine eklemeyi öneriyor yaşlanma işaretleri azaltmak için:

Araştırmak. Amerikan Kalp Derneği yönergeleri takip edin ve haftada iki kez yemek, bu son zengin özellikle yağ çeşit-3 yağ asitleri. Bu güçlü bir anti-sağlık yardımları bir çok sunar enflamatuar gıda olduğunu.
Meyve vantioksidan oranının powerhouses uygulanır. Amaç renkli üretmek çeşitli için. Maksimum fayda için günde en az 5 porsiyon keyfini yaşayın.
Tam tahıl ve kolesterol düzeyleri yardım için çözünür lif sağlamak da phytonutrient içeriğini herhangi bir meyve veya sebze eşit olması gerekmektedir. En az 3 günlük porsiyon için çalışıyoruz.
Baklagiller, besleyici meyve ve sebze ve çok az kalori ile benzer dolu kahraman tanınmamış bulunmaktadır. 4 kere bir hafta için diyet 3 bunları ekleyin.
Yoğurt, süt gıdalar probiyotikler yardımcı olan Bağırsaklar sağlıklı bakteri ekleyin. Moores biri 3 porsiyon süt her gün olarak etkin kültürleri bir yoğurt yeme önerir.
Somunlar B vitaminleri için iyi bir kaynağıdır. Deli en sağlıklı yağlar, deri yapısını korurken ve esnek tutmaya yardımcı olan elastin ve kollajen yarar. Küçük bölümleri gibi deli kalori de yüksek önerilir.
Su cilt, kaslar, dolaşım ve hidrasyon için, tüm organları esastır. Diğer sıvı ve sulu gıdaların yanı sıra, saf suyun 3-4 gözlük keyfini yaşayın.
Ayrıca, Perricone bu 10 “süper gıdalar”, kendi karşıtı nedeniyle-enflamatuar aktivite: seçilen öneriyor

Acai meyve (sağlık mağazalar bulunur)

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc
Allium sebzeler: sarımsak, soğan, leeks, scallions, chives ve shallots
Arpa
Wheatgrass gibi yeşil gıdalar,
Buckwheat gerek tohum ve taneler
Fasulye ve mercimek
Sıcak biber
Somunlar ve tohumlar
Lahanasi
Yoğurt ve kefir
Başka ne yapabilirim?
Gıda ve içecekler kimden Micronutrients sağlık zenginlik sunuyor. Ama bu, bazı daha iyi kremler gibi topikal uygulamalar olarak cildin korunması gelir.

Yeşil çay “İçme 6-10 küçük bardak günlük sağlık ekler-catechins â teşvik? | Ama içki ne kadar yeşil çay, kan düzeyini yeterli asla veya cilt değişiklikleri ters,” araştırmacı Stephen Hsu diyor Dr. Araştırma avantajları zaman yeşil çay polifenolleri doğrudan deri uygulandığını antiaging ve bulunamadı “ultraviyole ışık emici ve serbest radikalleri ortadan kaldırarak cildin korumalı.”

Başka ne yapabilirim? devamı …
Sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı sağlık geliştirmek Mayıs ve genç ama duygu sanmıyoruz tutmak için kırışıklıkları yok. Deri yaşlanmaüzerinde diyet The impact of overrated ise, Atlanta tabanlı dermatolog, Kenneth Ellner, MD söyledi.

“Cilt öncelikle genetik ve güneşe ile ilgili bir yaşlanma,” diyor. “Eğer yaş incelikle, güneş, güneş kullanımı ve sigara içmeyin uzak durmak, sağlıklı bir diyet yemek ve su içmek çok istiyorum.”

Yaşlanma, uzmanlar, bu da düzenli egzersiz içeren sağlıklı bir yaşam tarzı, güneş giyiyor, düzenli uyku, tütün önleme ve bcevabı kabul önlemek için en iyi yapmak için.

“Zaten sağlıklı alışkanlıklar içinde, ilgin başka bir adım ve iyi çalışın almak sizin diyet için diyet yeni gıdalar ekleyerek ekledi selde etmek için akort” Elisa Zied, RD, Peki ne yiyebilir yazarı danışmanlık .

Antiaging Tarifler
WebMD Kilo Kaybı Kliniği “Tarif Doktor” Elaine Magee bu tarifleri özellikleri antiaging ile gıdalar kullanarak geliştirmiştir vardır.

Somon pekan Patties
WebMD Kilo Kaybı Kliniği üyeler: Dergi olarak 1 1 TSP petrol ile “” yağlı balık hizmet + 1 “düşük yağlı kraker” veya “ekmek 1 dilim hizmet.”

14,75-ons edebilirsiniz somon (veya 1 1 / 2 bardak pişmiş somon parçaları, sıkıca paketlenmiş)
1 çay kaşığı zeytin ve kanola yağı
1 orta boy soğan, kıyılmış
2 / 3 fincan kırıcının kırıkları (Bu yapmak istediğiniz ne kraker – belki buğday kraker, hatta biberiye sarımsak kraker eklemek – küçük bir mutfak robotu ve darbe için iyi kırıkları formu kadar)
Eğer 1 büyük yumurta (daha yüksek Omega-3 farklı), dövme
2 tablespoons yumurta yerine
3 tablespoons kıyılmış taze maydanoz (veya 1 1 / 2 çorba kaşığı maydanoz flakes)
1 çay kaşığı kara hardal
1 / 4 fincan (tost ısıtma ile nonstick olarak hafifçe kahverengi oluncaya kadar orta ısı üzerinde tava pekan parça kızarmak – 2 dakika)
2 çay kaşığı zeytin veya kanola yağı

Drenaj somon, kemik ya da deri bir parça dışarı toplama ve bırakılırsa yorgunluktan. Büyük bir karıştırma kâsesi için somon flakes ekleyin.
Küçük bir nonstick tava için 1 çay kaşığı yağ ekleyin ve orta-yüksek ısı üzerinde ısı. Genellikle dönüm, altın ve ihale kadar soğan ve yemek ekleyin.
Bir somon için çanak karıştırma olarak soğan ekleyin, birlikte kırıcının kırıkları (1 / 3 fincan), yumurta yerine, maydanoz ve hardal ve düşük hızla bütünleştirebilir yendi yumurta yemiş yarısı ile. Ve pekan adet ekleyin kısa bir süre düşük hızla karışık inç kadar dövmek
6 patties (yaklaşık olarak karışım Shape kalınlığında) 1/2-inch. Hafifçe kat geri kalan kırıcının kırıkları içine her julfab ve Basın her iki tarafta.
Orta ısı üzerinde büyük, nonstick tava ısı başlayın. Yağ 2 çay kaşığı ekleyin ve eşit saman yayıldı. Cook ve patties kadar güzel her iki tarafta da usanmış.

Verim: 3 porsiyon (2 patties her)
Hizmet başına: 369 kalori, 26 gr protein, 25 gr karbonhidrat, 18 gr yağ (2.5 gr, 9.5 gr karbonhidrat, yağ monounsaturated doymuş yağ 5,7 gr yağ) polyunsaturated, 120 mg kolesterol, 2,5 gr lif, 274 mg sodyum. Yağlar Kalori: 44%.

Sedir Baked Salmon su teresi Yoğurt Sos ile
WebMD Kilo Kaybı Kliniği üyeler: Dergi olarak 1 yağlı balık olmadan hizmet yağ ekledi.

Bu tarif aşçı Judson Simpson, Kanada Avam Kamarası için Executive Chef esinlenilmiştir.

1 1 / 2 kilo somon fillets, boneless ve derisiz
2 sedir zona hastalığı – ham
Kanola yemek sprey
1 demet su teresi, seçilmiş ve kalaylı
1 yeşil soğan, kıyılmış
1 / 2 fincan hafif vanilya yoğurt
1 yemek kaşığı taze dereotu, kıyılmış
2 tablespoons hafif ekşi krema
2 tablespoons yağ ücretsiz yarı yarıya (veya az yağlı süt)
½ çay kaşığı Worcestershire sosu
1 / 2 çay kaşığı Dijon hardal
1 / 2 çay kaşığı karabiber
1 / 2 çay kaşığı tuz

Suda 2 saat sedir zona hastalığı imkanı. Kuru kısaca, kanola pişirme spreyi ile muayenehane ve sonra ceket ve pişirme tarafı.
425 adresindeki sedir zona hastalığı ve fırında yerleştirin somon fillets-10/15 dakika derece, bu somon ve kalınlığına inç (yaklaşık 10-12 dakika thickest sonunda bağlı olarak).
Bu arada, su teresi kalaylı kes ve bir 8-fincan ölçmek veya orta eklemek yanı sıra yeşil soğan, yoğurt, dereotu, ekşi krema, yarı yarıya veya süt, Worcestershire sosu, Dijon hardal, karabiber ve kase boyutlu tuz.
Ve su teresi yoğurt sosu ve sağlıklı bir parça her somon fileto kulluk.
Verim: 4 porsiyon
Hizmet başına: 280 kalori, 37 gr protein, 4 gr, 12 gr karbonhidrat, 2,5 gr doymuş yağ, 98 mg kolesterol, .2 gr lif, 269 mg sodyum yağ karbonhidrat. Yağlar Kalori: 40%.

Eğlence Güz Snack Mix

WebMD Kilo Kaybı Kliniği Üyeler: Dergi olarak 1 bölümünü orta tatlı VEYA 2 tablespoons deli.

Bu meyve ve kabuklu yemiş karışımı olan kabak baharat ve kurutulmuş Cranberries ile sonbaharda bir lezzet sunuyor.

1 bardak kuru kayısı diced
1 / 2 fincan kiraz veya Cranberries kurutulmuş
1 / 2 fincan veya unsalted hafifçe kavrulmuş badem veya ayçiçeği tohumu tuzlu
1 1 / 2 fincan veya unsalted hafif tuzlu kavrulmuş fıstık
1 / 2 çay kasigi kabak böreği baharat
1 / 3 bardak beyaz çikolata fiş (isteğe bağlı)

Bir galon tüm malzemelerin Eklentisi plastik torba ve mühür boyutlu.
Çevresindeki çantası turayı iyi tüm malzemelerin karıştırmakta.
Verim: 3 Makes 1 / 2 bardak ya da 10 porsiyon (1 / 3 fincan her) veya 4 bardak eğer beyaz çikolata fiş ekleme
(1 / 3 fincan her): 208 kalori, 7 gr protein, 19 gr karbonhidrat, 14,5 gr yağ karbonhidrat (1.9 gr karbonhidrat, 0 mg kolesterol, 3 gr lif, 2 mg sodyum doymuş yağ hizmet Başına. Yağlar Kalori: 56%.
NOT: Eğer beyaz çikolata fiş eklerseniz, her bir hizmet için doymuş yağ 30 kalori, 2 gram yağ ve 1 gram ekleyecek.

Mandalina Kımıldama

WebMD Kilo Kaybı Kliniği üyeler: Dergi küçük bir hizmet olarak 1 / 2 bardak az yağlı yoğurt meyve veya dondurulmuş ile şekerli + 1 bölümünü taze meyve.

Bu, “” yoğurt gizlemek için bir yol arıyoruz denemek için harika bir reçete olduğunu. Orada yoğurt bu meyveli dondurma olarak biliyorum yoktur.

1 fincan mandalina ve portakal parça veya kavanoz, drene kimden (mandalina portakal de) kullanılabilir
6.-8. Ounces portakal ilişkili yoğurt (açık veya normal kullanılabilir)
1 / 3 bardak portakal veya mandalina suyu (mümkün olduğu kadar taze)
1 fincan ezilmiş buz

Bir plastik torba veya konteyner yerleştirin mandalina ve portakal parça için dondurmak için en az bir saat.
Blender veya mutfak robotu için yoğurt ve portakal suyu ile birlikte donmuş mandalina ve portakal parça ekleyin. Pürüzsüz kadar Blend. Ezilmiş buz ve harman bir fincan kadar pürüzsüz ekleyin.
Veya iki küçük gözlükler ve hizmet uzun bir cam içine dökün.
Verim: 1 yüksek cam veya iki küçük smoothies
Küçük hizmet: Başına 148 kalori, 4.5 gr protein, 31 gr karbonhidrat, 1,2 g, ,6 gr doymuş yağ, 3.5 mg kolesterol, 2 gr lif, 51 mg sodyum yağ karbonhidrat. Yağlar Kalori: 7%.

6 Temmuz 2009 Pazartesi

Harem nesıl bir yer

Peki o zaman? Bu Harem nasıl bir yer kardeşim?

Kısa ve net bir fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc cevap verelim: Tek hakiminin Valide Sultan olduğu (yani padişah anasi) kendisine ait, hünkarın bile bozamadığı çok kesin kuralları bulunan yüzlerce genç hatunun, dönemin eğitim anlayışına göre en iyi eğitimi gördüğü, sonucunda da düvel-i muazzama nın önemli devlet adamlarıyla evlendirilerek telli-duvaklı-çeyizli gönderildiği bir bayanlar mektebidir.

Saraya esir alınarak veya satın alınarak alınan cariyeler “Acemi” statüsü ile saraya girerler. Bunların Osmanlı Padişahı görüşebilmesi namümkündür. Öncelikle padişahla karşılaşabilecek, konuşabilecek bir eğitime tabi tutulmaları gerekmektedir. Eğer bunların içinden gerek zekası, gerek güzelliği ve kabiliyetleri ile dikkati çeken birisi olursa bunlar daha özel bir eğitime tâbi tutulurlar ki saraydaki 500-600 cariyenin ancak %10′u bu guruba girebilir. Bu %10′un içinden onları yetiştiren kalfalar ve Valide sultanın dikkatini çekebilenler ancak, has odalık olabilir ki bunlar padişahın özel hizmetlisi konumundadır.

Eğer Has Odalık olarak ayrılan cariyeler padişahın dikkatini çekmeyi başarabilirlerse, yani padişahla karı-koca hayatı yaşarsa ikbal mertebesine yükselir. Genellikle de ikballer padişahın çocuğunu doğurduğunda Kadın Efendi olurlardı. Bunun bir üst mertebesi Kadın Efendinin Valide sultan olmasıdır ki o da ancak doğurduğu çocuk tahta çıkarsa mümkündür .Özetle bütün kıyamet 600 cariyenin içinden aynı anda sayıları dördü beşi geçmeyen Kadın Efendi ve İkballer yüzünden kopmakta.

Devamı sonraki yazıya.

5 Temmuz 2009 Pazar

Haremde karınca yumurtası yaüğı

Hareme devam.

Lakin fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc şu aklımızdan çıkmasın, önceki yazılarımı k.ç.mdan uydurdum. Şimdi ise haremle ilgili biraz bilimsel bilgi verelim.

Bilim ahlakına sahip bir tarihçi harem konusunda pek konuşmaz. Çünkü elinde haremle ilgili yeterli derecede belge, döküman ...vs. yoktur.

Osmanlı haremi bir kale gibidir. Etrafı kalın duvarlarla çevrili, harem ağalarına ait binalar ve diğer ocakların daireleriyle Hasan Sabbah'ın Alamut Kalesi'ni andırır. Etrafındaki kendilerine ait binalarda yaşayan, zorunlu hallerde Haremin içine girmeleri gerektiğinde desturla dolaştıkları bir ortamdır.

Zorunlu hallerde ancak harem ağalarına ve tabiplere açılan bu mekana yabancı seyyahların, tarihçilerin girip, orada dolaşmıs gibi haremi anlatışları ilginçtir. Kaldı ki bizim tarihçilerin en çok esas aldıkları, kullandıkları kaynaklarda, ilmi otoritelerce yüzlerce kez eleştirilmiş edilmis, çürütülmüş bu batı tarihçilerinin kitaplarıdır.

O halde hiç bir kimse osmanlı hareminde fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc kullanılıyor muydu? Kullanımlmıyor muydu bilemez.

Öprüm sizi.

4 Temmuz 2009 Cumartesi

Haremde fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc

Dedik ya bunu Osmanlı sarayında kullanıyorlarmış. Kim kullanacak şimdi bunu; Padişah mı? Sadrazam mı? Şehzadeler mi? Şeyhülislam mı? Kazasker mi? Mümkün değil. Yoksa iç oğlanları mı?

Tabi ki bunu haremdeki hatunlar kullanacak. Cariyeler, ikballer, kadın efendiler, padişah anaları. Yanlız bu padişah analarının kullanabilebilme ihtimalinden biraz şüpheliyim. O konuya girelim bi sonra geri döneriz normal fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc konusunda.

Diyelim ki padişahın anasını karınca yumurtası yağını tüy çıkan yerlerine sürdü. Tüyler gitti. Ama bunu kime gösterecek. Şöyle ki padişahın anası olduğuna göre oğlu padişah (cümleye bak) Oğlunun padişah olabilmesi için babasının rahmetli olması lazım. Dolayısıyla da bizim sultan anasının kocası yok.

Eeeee. N’apsın şimdi bu teyzem bu karınca yumurtası yağını. Kaymak gibi olsa kaç yazar. Kimseye gösteremeyip, yalatamadıktan sonra. (Konuyu burda keselim yoksa konu çığrından çıkacak.)

Birde oğlu padişah olduğuna göre teyzemin zaten yaşının kemale ermiş olması lazım. Kim bakar ona fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc karınca yumurtası yağı sürmüş mü? İstenmeyen tüyleri var mı diye?

Ha oğlun 40 yşında tahta geçtiyse sorun yok. Sen zaten 60 yaşındasın. Uğraşmazsın bile karınca ile.

Şu ihtimalde söz konusu ama diyelim ki oğlun 8 yaşında padişah oldu. Seninde ilk çocuğun. Doğumu 18 yaşında yaptın. Demek ki 26 yaşında dul kaldın. Oy anama oy. İş kötü. Yangın olur yangın.

Sonra ne olacağını öğrenmek için diğer yazıyı bekleyeceksin. Öptüm sizi

3 Temmuz 2009 Cuma

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc hikayesi

Şimdi size karınca yumurtası yağından bahsedeceğim. Bu fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc cümlede geçen yarışmada olmasından dolayı benimde yeni öğrendiğim bir ürün.

Anlatılanlara göre zamanında bu karınca yumurtalarından elde edilen yağı İran’da ve özellikle Osmanlı sarayında kullanırlarmış.

İran'dan Osmanlı sarayına nasıl gelmiş?

2 ihtimal var. 1.si dünyanın en güzel iperkleri İran'dan gelir Osmanlı sarayına belki onlarla gelmiştir. 2. si ise savaş yoluyla. Savaş yoluyla nasıl olacak. Düşünün Otlukbeli savasında Fatih, Uzun Hasan'ı yendi. Çaldıran'da da Yavuz, Şah İsmail'i. Sadece 3 puan alıp dönecek halleri yok ya. HATUNDA getirmişlerdir saraya. Bu hatunlarda İranlı olduklarına göre yanlarında getirmişlerdir. fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc cümlesinde geçen karınca yumurtası yağını.

Ne işe mi yararmış?

İstenmeyen tüyleri kurutup bir daha çıkmasını engellermiş. Haaa işin içinde Osmanlı sarayı varsa ve bu ürün kullanılıyorsa biraz deşmek lazım konuyu. Sarayda kim kullanacak şimdi bunu.

Onuda bir daha ki yazımızda anlatırız. Geyikleri hemen bitirmemek lazım. Öptüm sizi en yumşak yerinizden

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc

2 Temmuz 2009 Perşembe

"fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc"

"fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc" yarışmasında son durumumuz özetleyip yatacağım.
Yarışmaya başladığımızdan beri dalagalı kur gibiyiz. 300. sırada da olduk. 150. de de, 13. sırada da.
Bugün sanki iraz duruldu site. Şu an için 54. sıradayız. Orada birkaç gün sabitlenip sonra yükselişe geçsek iyi olacak. Birden yükselip hızlı bir şekilde düşmek adama koyar.
En iyisi yavaş yavaş yükselmek ve eylül ayı geldiğinde ilk sayfada olmak.
Sonrası Allah kerim.
Herkese iyi geceler.